Η ανακοίνωση της FIA για το φετινό calendar του WRC



Η FIA σε συνεργασία με τον WRC Promoter γνωστοποίησε σήμερα εξελίξεις για το φετινό πρόγραμμα του WRC.
Το Rally Αργεντινής έχει αναβληθεί και οι διοργανωτές ψάχνουν να βρουν ημερομηνία, η οποία αναμένεται να αφορά τους τελευταίους τρεις μήνες της σεζόν.
Ένας ακόμα αγώνας, ο οποίος αναβλήθηκε, είναι αυτός της Σαρδηνίας, όπου οι διοργανωτές ψάχνουν να βρουν ημερομηνία, ώστε να διεξαχθεί κανονικά, ενώ η κυβέρνηση αναμένεται να μειώσει τα έκτακτα μέτρα αυτή την εβδομάδα.
Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι αυτός της Κένυας, όπου η κυβέρνηση θα αποφασίσει στις 15 Μαΐου.
Επίσης, στις αρχές του Ιουνίου θα αποφασιστεί το μέλλον του Rally Φινλανδίας, όπου οι διοργανωτές σκέφτονται τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ως μήνες διεξαγωγής.
Οι διοργανωτές του Rally Νέας Ζηλανδίας θα αξιολογήσουν στα τέλη Μαΐου την κατάσταση της χώρας τους, ενώ οι διοργανωτές των αγώνων της Τουρκίας, Γερμανίας, Μεγάλης Βρετανίας και Ιαπωνίας συνεχίζουν κανονικά τις προετοιμασίες.
 Τέλος, ακόμα συζητείται μεταξύ της FIA και του WRC Promoter, των ομάδων και των διοργανωτών των αγώνων για τη μορφή των αγώνων (αριθμός ημερών, κάλυψη του αγώνα, αγωνιστικά χιλιόμετρα), τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος (καταμέτρηση των βαθμών και αγώνων), τα logistics (εγκαταστάσεις, μέσα μεταφοράς και οι τοποθεσίες), καθώς και σε ό,τι έχει να κάνει με την κοινωνική απόσταση, την ασφάλεια, την υγεία και τις ιατρικές ανάγκες των αγωνιζόμενων, των ομάδων, των δημοσιογράφων και των θεατών. 
Δείτε παρακάτω το αρχείο που δημοσίευσε η FIA:



Post a Comment

Previous Post Next Post