Adamo - Πρέπει να σκεφτόμαστε ήδη από τώρα την επόμενη σεζόν



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, αποκάλυψε πως τόσο η ομάδα του όσο και οι άλλες ομάδες σκέφτονται από τώρα την επόμενη σεζόν όντας σε διαρκή επικοινωνία με τους άλλους δύο αγωνιστικούς διευθυντές.
Η κατάσταση με τον κορωναϊό έφερε τα πάνω-κάτω στο φετινό calendar του WRC, αφού ακόμα είναι αβέβαιο το πότε θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι πιστεύεται ότι η δράση θα επιστρέψει με το Rally Κένυας τον Ιούλιο.
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί μόνο τρεις αγώνες από το φετινό πρόγραμμα του WRC, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Yves Matton είναι δύσκολο να αλλάξουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής αγώνων εκτός Ευρώπης λόγω του υψηλού κόστους.
"Βρισκόμαστε όλοι σε επικοινωνία κατά κάποιο τρόπο με έναν κατασκευαστή αυτοκινήτων", δήλωσε ο Adamo αναφερόμενος στους συναδέλφους του, Tommi Makinen και Richard Millener.
"Πρέπει να δούμε τι θα πουν για φέτος, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε ήδη από τώρα την επόμενη χρονιά, επειδή το budget και τα χρήματα θα είναι διαφορετικά.
"Για το πώς θα αντιμετωπίσουμε το 2021, τι ενέργειες πρέπει να αποφασίσουμε την τωρινή στιγμή για να εφαρμοστούν τώρα για το επόμενο έτος, πιστεύω ότι η εικόνα θα είναι περισσότερη δύσκολη απ'ότι μπορούμε σήμερα να φανταστούμε.
"Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και η πραγματικότητα δεν είναι τόσο σαφής μέχρι στιγμής.
"Δε γνωρίζουμε αν οι χώρες θα είναι ανοικτές ή όχι και νομίζω ότι μπορώ να πω πως δεν μπορούμε να μειώσουμε την οικονομική ζημιά που μπορεί να έχουμε.
"Επειδή φυσικά τώρα όλοι επικεντρώνονται στην κατάσταση με τον κορωναϊό, στην υγεία και τη διαχείριση του ιού, αλλά δυστυχώς -δε θέλω να είμαι υπερβολικά απαισιόδοξος- η συναισθηματική και η υγιής πλευρά θα καταρρεύσουν και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα".

Post a Comment

Previous Post Next Post