Συμβουλεύτηκε τον Tanak για τη βελτίωση του Hyundai i20 Coupe WRC o Neuville



O Thierry Neuville αποκάλυψε πως συνομίλησε με τον Ott Tanak για τη βελτίωση του αυτοκινήτου της Hyundai, με σκοπό να ζητήσει τη γνώμη του και μαζί να πιέσουν την κορεάτικη ομάδα για αλλαγές.
Ο Βέλγος οδηγός ανήκει στο δυναμικό της Hyundai Motorsport από το 2014 και, όπως είναι λογικό, έχει χρόνια να περάσει από τα χέρια του άλλο αυτοκίνητο σε σχέση με τον Ott Tanak, ο οποίος έχει οδηγήσει τα Ford Fiesta WRC και Toyota Yaris WRC τα τελευταία χρόνια και μπορεί να κάνει σύγκριση με το τωρινό αυτοκίνητό του.
"Είναι εντάξει, η ταχύτητα είναι εκεί, απλά όταν άρχισα να μιλάω με τον Ott, ο οποίος προφανώς έχει καλές πληροφορίες, φαινόταν πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες προφανώς", δήλωσε ο Neuville.
"Όπως πάντα λέω, έχει περάσει πολύς καιρός για μένα που δεν οδήγησα άλλο αυτοκίνητο, οπότε είναι πραγματικά δύσκολο για μένα να κάνω σύγκριση.
"Αλλά προφανώς ο Ott ερχόμενος από την Toyota, έχει καλό feedback.
"Είχαμε κάποιες ενδιαφέρουσες συνομιλίες, οπότε ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πιέσουμε την ομάδα προς αυτή την κατεύθυνση".
Τέλος, ο ίδιος ρωτήθηκε αν υπάρχει μια συγκεκριμένη περιοχή στο αυτοκίνητο όπου εκείνος και ο Tanak εστιάζουν να βελτιώσουν: "Προφανώς το αυτοκίνητο είναι λίγο δύσκολο να το οδηγήσεις σε σχέση με το αυτοκίνητο που οδηγούσε πριν, λιγότερο προοδευτικό, οπότε πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.
"Θα μας πει!"
"Η ταχύτητα, μπορούμε να πάμε γρήγορα, αλλά σε κάποιες συνθήκες απλά μας λείπει η αυτοπεποίθηση, καθώς το αυτοκίνητο δεν είναι τόσο σταθερό όσο θα θέλαμε, και συνεπώς χάνεις σε απόδοση".

Post a Comment

Previous Post Next Post