Rally Μεξικού - 2η Μέρα - 1o Loop: Μπροστά ο Ogier, προβλήματα για τους Tanak και Sordo



Μετά το τέλος του πρωινού σκέλους της δεύτερης ημέρας, o Sebastien Ogier είναι ο πρωτοπόρος του αγώνα του Μεξικού, με τους Teemu Suninen και Thierry Neuville να ακολουθούν.
O Sebastien Ogier βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS4.
Ο Teemu Suninen είναι δεύτερος και απέχει 9,7 δευτερόλεπτα από την κορυφή.
Την τριάδα συμπληρώνει ο Thierry Neuville, ο οποίος παραπονέθηκε ότι δυσκολευόταν με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του και ότι χρειαζόταν να κάνει κάποιες ρυθμίσεις στο set-up μετά το τέλος της SS3.
Τέταρτος είναι ο Esapekka Lappi, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του για 2,5 δευτερόλεπτα τον Elfyn Evans, αφού ο τελευταίος άνοιγε το δρόμο σήμερα.
Στην έκτη θέση είναι ο Kalle Rovanpera, ο οποίος έπαθε αργό κλατάρισμα στο μπροστινό δεξί ελαστικό στην SS3.
Στην έβδομη από την πρώτη θέση έπεσε ο Ott Tanak, ο οποίος έπαθε ζημιά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του στην SS4, με αποτέλεσμα να χάσει περίπου 22 δευτερόλεπτα.  Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Gus Greensmith, Pontus Tidemand και Nikolay Gryazin.
Εκτός δεκάδας βρίσκεται ο Dani Sordo, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με το βεντιλατέρ στην SS3 και συγκεκριμένα σταμάτησε να λειτουργεί μετά το έκτο χιλιόμετρο της ειδικής, με αποτέλεσμα να χάσει πάνω από 5 λεπτά. Μάλιστα, σταμάτησε μέσα στην ειδική, με αποτέλεσμα να τον περάσει ο Nikolay Gryazin και να έχει μπροστά του ένα πέπλο σκόνης από τον τελευταίο. Ωστόσο, ο ίδιος κατάφερε να επισκευάσει τον ανεμιστήρα του ψυγείου και να λειτουργεί κανονιά στην SS4.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:






Δείτε παρακάτω τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS6:


Post a Comment

Previous Post Next Post