Ogier - Το Rally Μεξικού δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί



O Sebastien Ogier πέταξε καρφιά κατά της διοργάνωσης του φετινού αγώνα του Μεξικού υποστηρίζοντας πως έπρεπε να θέσουν ως προτεραιότητα την ανθρώπινη υγεία.
Παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος οδηγός πήρε την πρώτη του νίκη με την Toyota στο Μεξικό, εκείνος δεν την πανηγύρισε όπως θα ήθελε, καθώς έχει ευαισθητοποιηθεί με το μείζον θέμα του κορωναϊού.
Να πούμε σε αυτό το σημείο πως ο Ogier σκόραρε την έκτη νίκη του στον αγώνα αυτό ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κρατά ο Sebastien Loeb εδώ και χρόνια. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος οδηγός που έχει νικήσει τον αγώνα του Μεξικού με τέσσερα διαφορετικά αυτοκίνητα.
"Η νίκη είναι νίκη φυσικά, αλλά νιώθω διαφορετικά με αυτήν εδώ σε σχέση με τις άλλες, διότι για μένα αυτός ο αγώνας δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί", δήλωσε ο Ogier.
"Για μένα, το να προστατεύεις την ανθρώπινη ζωή θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα και ελπίζω να μην βλάψαμε εδώ τους Μεξικανούς.
"Τουλάχιστον θέλω να απολογηθώ σε αυτούς που δεν μπόρεσα να ξοδέψω χρόνο μαζί τους και να τους δώσω αυτόγραφα και φωτογραφίες, όπως κάνω κάθε χρόνο.
"Σίγουρα γνωρίζω πως ακόμα απήλαυσαν που είδαν αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά ναι είναι ανάμικτα τα συναισθήματα για μένα αυτό το τριήμερο, οπότε τώρα η προτεραιότητά μας είναι να πάμε σπίτι και να φροντίσω την οικογένειά μου σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.
"Ανυπομονώ να πανηγυρίσω την επόμενη νίκη μου με την ομάδα μου.
"Έκαναν φανταστική δουλειά αυτό το τριήμερο, οπότε μπράβο τους, είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μας νίκη μαζί τους.
"Όπως είπα, σήμερα δεν είναι μέρα για να πανηγυρίσουμε.
"Ας δουλέψουμε να πάρουμε την επόμενη νίκη όσο το δυνατόν συντομότερα και θα πανηγυρίσουμε εκείνη τη νίκη".

Post a Comment

Previous Post Next Post