Έτοιμος να παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα στο Rally Μεξικού ο Tanak



O Ott Tanak είναι έτοιμος να δώσει μάχη για ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα του Μεξικού, ακόμα και για τη νίκη, λαμβάνοντας υπόψιν του την καλή θέση εκκίνησης που έχει στις ειδικές διαδρομές.
Ο Εσθονός οδηγός αγωνίστηκε αυτό το τριήμερο στον εθνικό αγώνα της Πορτογαλίας με το νέο αεροδυναμικό πακέτο του Hyundai i20 Coupe WRC αποκτώντας και κατανοώντας περισσότερο τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου του στο χώμα.
"Σίγουρα έχουμε μια καλή θέση εκκίνησης στο δρόμο και αν όλα λειτουργήσουν όπως πρέπει από την αρχή, τότε πιστεύω πως μπορούμε να πιέσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα", δήλωσε ο Tanak.
"Ελπίζω να νιώσω αρκετά άνετα για να πιέσω για τη νίκη.
"Η αίσθηση ήταν καλή, είχαμε καλές δοκιμές, αλλά σε ένα αγώνα πάντα μαθαίνεις περισσότερα.
"Όπως είπα, είμαστε σε καλή θέση στο δρόμο -καλύτερη σε σχέση με τους πέντε προπορευόμενούς μας- αλλά υπάρχουν ακόμα οδηγοί που είναι πίσω μας με καλύτερη θέση σε σχέση με αυτή που εμείς έχουμε.
"Πιστεύω ότι θα νιώσω περισσότερα στο αυτοκίνητο με το χωμάτινο set-up.
"Ο χειμώνας είναι χειμώνας το χώμα είναι χώμα, είναι λίγο διαφορετικά, αλλά κατά κάποιο τρόπο η αίσθηση είναι περίπου η ίδια, οπότε αποκτήσαμε εμπειρία από τη Σουηδία.
"Το καλό πράγμα είναι ότι μαθαίνω όλη την ώρα.
"Ξεκίνησα αυτό τον αγώνα (κάνει αναφορά στο Rally Serras de Fafe) και είχα μηδέν γνώση για το αυτοκίνητο και τώρα μαθαίνω περισσότερο".

Post a Comment

Previous Post Next Post